Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

LAND OF LAKES

POLE DANCE FESTIVAL

September 9-11, 2022


WORKSHOPS

Pole Star Workshops

The Land of Lakes Pole Dance Festival provides you with the opportunity to learn from pole stars from around the world. Training with professionals that have specific talents and decades of experience is a unique experience. They come with tips and tricks picked up along their journey and are ready to share their secrets with you! 


The science of movement and pole dance is always changing. Meet industry leaders and learn more about a wide variety of topics such as injury prevention and improve your training and skills. 


Beginner workshops are INCLUDED in your weekend or day pass. (limited space available, no extra cost to register for pass holders, must register to attend)


Pole Star Workshops are $65 each now until July 31, 2022.

Price increases to $75 each starting on August 1, 2022.

FRIDAY POLE ROOM WORKSHOPS

TIME

DESCRIPTION

INSTRUCTOR

4:00PM - 4:30PM

FREE 30-minute workshop #1

TBD


4:40PM - 5:55PM

Splits & Flow

Leah Franklin


6:05PM - 6:35PM

FREE 30-minute workshop #2 -

Sexy Heels Low Flow

Dollhouse Studio Lindsay

SATURDAY POLE ROOM WORKSHOPS

TIME

DESCRIPTION

INSTRUCTOR

9:05AM - 10:20AM

Pole Wild

Myss Angie


10:30AM - 11:00AM

FREE 30-minute workshop #3 - Stacey Full Figured

Stacey Ann


11:10AM - 12:25PM

Hypno CHOREO

Pole Kitten


12:35PM - 1:50PM

Body and Pole - Heels Pole Dance

LaTasha


2:00PM - 3:15PM

Contemporary Pole Transitions & Tricks

Orion Brian Lynch

 

3:25PM - 4:40PM

Back to Stripper Basics

Dakota Wolfe


4:50PM - 6:05PM

Signature SHAYpes

Shay Williamson


6:15PM - 6:45PM

FREE 30-minute workshop #4

TBD

SATURDAY NON-POLE ROOM WORKSHOPS

TIME

DESCRIPTION

INSTRUCTOR

9:35AM - 10:50 AM

The Bounce Effect - Twerk

LaTasha Powell


11:00AM - 12:15 PM

Sweetpea

Sweetpea


12:25PM - 1:40PM

FAB

Kevin Oatis / Amir


1:50PM - 2:20PM

FREE 30-minute movement

TBD


2:30PM - 3:45PM

FLOORGASM

Abbey Eff


3:55PM - 4:25PM

FREE 30-minute workshop #4 - Primal movement

Kevin Oatis / Amir

SUNDAY POLE-ROOM WORKSHOPS

TIME

DESCRIPTION

INSTRUCTOR

9:00AM - 10:15AM

Cueing & Spotting - instructor training

Myss Angie


10:25AM - 11:40AM

Shape Shifter

Abbey Eff


11:50AM - 12:20PM

FREE 30-minute workshop #5

TBD


12:30PM - 1:45PM

Tricks on Di-splay

Emily Elise

SUNDAY NON-POLE ROOM WORKSHOPS

TIME

DESCRIPTION

INSTRUCTOR

9:30AM - 10:45AM

Hardcore Heels: Floored Edition

Emily Elise


10:55AM - 12:10PM

Hypno Hooves

Pole Kitten


12:20PM - 1:35PM

Dance Floor Flow

Orion

Grab Your Ticket Right Now

Purchase workshop tickets by August 1st!

Workshops - $65 each through July 31st

$75 each starting on August 1st


REGISTER NOW